hotell nära hamnen

Att bo på hotell nära Helsingborgs hamn har en stor fördel – inte minst om du ska åka/eller kommer med färjan.

  1. Hotel Haven

Beläget vid hamnen

Hotel Haven erbjuder lyxigt boende med utsikt över Helsingfors hamn. Med sina eleganta rum och förstklassiga restaurang är det en utmärkt plats för både avkoppling och affärsmöten.

  1. Scandic Grand Marina

En marin atmosfär

Scandic Grand Marina ligger i en historisk byggnad vid vattnet och erbjuder en unik marin atmosfär. Hotellet har moderna faciliteter och är perfekt för dem som vill utforska staden till fots.

  1. Hotel Katajanokka

Fängslande upplevelse

Hotel Katajanokka är ett unikt hotell inrymt i ett före detta fängelse. Med sin spännande historia och moderna bekvämligheter är det en oförglömlig plats att bo på.

  1. Radisson Blu Seaside Hotel

Havsnära boende

Radisson Blu Seaside Hotel erbjuder fantastisk utsikt över havet och är beläget nära både hamnen och stadens affärsdistrikt. Hotellet har ett brett utbud av rum och sviter som passar alla typer av resenärer.

  1. Clarion Hotel Helsinki

Modern elegans

Clarion Hotel Helsinki kombinerar modern design med bekvämlighet. Med sitt centrala läge och takpool är det en populär destination för både turister och affärsresenärer.

  1. Hotel Lilla Roberts

Boutique-charm

Hotel Lilla Roberts erbjuder en intim och charmig upplevelse i hjärtat av staden. Med sin boutique-stil och personliga service är det ett utmärkt val för dem som söker något utöver det vanliga. (Däremot inte exakt vid hamnen)

  1. Hilton Helsinki Strand

Lyx vid vattnet

Hilton Helsinki Strand ligger vid vattnet och erbjuder lyxigt boende med fantastiska faciliteter. Dess restaurang och bar erbjuder utsökta rätter och drycker med utsikt över hamnen.